Facebook Pixel

Handlekurv

Betingelser

 

Frakt

Fast frakt. 295 kr i frakt på alle bestillinger.

LeveringstidLeveringstiden er normalt 4-8 arbeidsdager.  For kantsydde tepper er den normalt 5-9 arbeidsdager. 

Leveringsmåte

Teppene leveres hjem til port eller tomtegrense. Vi benytter oss av Bring.

Ruugs leverer til hele det norske fastlandet og fastlandsnære øyer.

Vi kan dessverre ikke tilby levering til Svalbard eller Jan Mayen.

Viktig! I visse tilfeller hvor transportøren ikke kommer fram på grunn av veiens tilstand eller ikke kan snu med transportmiddelet som brukes, må bestilleren selv ordne videre transport fra det nærmeste stedet eller terminalen hvor transportøren kan losse varene. Hvis du er usikker, kan du kontakte kundeservice for mer info før du bestiller.

Endring av leveringsadresseEtter at din pakke er sendt fra oss er det vanskelig å endre leveringsadresse. Det er mulig mot en kostnad på kr 195, men vær i stedet nøye med å oppgi korrekt leveringsadresse ved bestilling.

PrøvebiterVi sender prøvebiter mot kr 59 i behandlingsomkostninger, (godskrives ved kjøp av teppe). Maks. 4 prøvebiter per kunde, og de leveres i løpet av 2-3 arbeidsdager.


AngrerettSom nettkunde hos oss har du 30 dagers angrefrist etter at du har mottatt varen. Varen må sendes tilbake innen denne fristen for at klagen skal være gyldig. Ta kontakt med oss per e-post dersom du ønsker å returnere varen, så hjelper vi deg med dette. Varen skal sendes tilbake i opprinnelig innpakning og med samme transportør som vi sendte den til deg med. Som kunde står du for en returkostnad på kr 295. 
Det er ikke åpent kjøp eller bytterett på vegg-til-vegg tepper og tilskjærte tepper som bestilles etter mål fordi de skjæres til fra større tepperuller.


Erstatning

Ruugs gir ingen erstatning for forsinkede varer.BetalingsvilkårKlarna faktura – Betal med faktura etter at du har mottatt teppet ditt. Fakturaen sendes til din e-postadresse (kan noen ganger havne i spamboksen) samme dag som varen din sendes. Betal innen 30 dager. Ingen gebyrer.Klarna konto – Delbetal med Klarna konto. Renter tilkommer hos Klarna. Se deres kjøpsvilkår.Kortbetaling – Betal med AMEX, VISA eller MasterCard. Ingen gebyrer.

Priser

Alle priser i butikken er inklusive mva.

Tilskjæring av tepperDet er ikke åpent kjøp eller bytterett på tilskjærte tepper bestilt etter mål.
Ved tilskjæring kan målet på teppet variere inntil 1,5% i forhold til bestilt mål.

Ikke-hentede pakkerTepper som er bestilt, men som ikke er levert eller som returneres til oss fordi du som kjøper ikke har vært tilgjengelig til tross for gjentatte forsøk på levering, debiteres med kr 295 på grunn av de ekstra kostnadene dette påføres oss. For tepper bestilt etter mål debiteres hele ordrebeløpet.

ReklamasjonDersom du vil reklamere på en vare på grunn av produksjonsfeil, kontakter du Ruugs via e-post så hjelper vi deg.


TransportskaderOBS! Alle transportskader må meldes til oss innen en uke etter at pakken er mottatt.
Gjør følgende ved transportskader:1. Hvis pakken er skadet ved levering bør den åpnes med en gang for å sjekke at alt er i orden. En eventuell skade bør meldes direkte til sjåføren.


2. Ta bilder av emballasjen og det skadede produktet, (ta vare på emballasjen).
3. Send bildene til oss via e-post i tillegg til øvrig informasjon, så hjelper vi deg.

Produktbilder

Produktbilder kan avvike noe i farger i forhold til virkeligheten.PrøvebiterVi tar forbehold om at prøvebiter kan varierer noe i fargenyansene i forhold til teppet ettersom det alltid er små nyansevariasjoner mellom ulike produksjonsomganger av tepperullene.

Personvern- og anti-SPAM policyVi leverer ikke ut personopplysninger til tredjeperson.
Vi sender ikke ut såkalt SPAM. Som kunde hos oss får du e-poster vedrørende din bestilling, betaling eller annen kommunikasjon som du har tatt initiativ til, samt informasjon, nyhetsbrev eller tilbud i forhold til vår kunderelasjon.
For mer informasjon, se våre retningslinjer for personopplysninger her: https://www.ruugs.no/policy

 

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre din opplevelse av nettsiden så god som mulig. Mer informasjon om informasjonskapsler her.